contact vestigingen inloggen

Snelle risicoscan

Risico’s van startende ondernemers

Het starten van een eigen onderneming is vaak een langgekoesterde wens. Bedrijfsverzekeringen en risico’s zijn niet het eerste waar de startende ondernemer aan denkt. Toch is goed om te beseffen dat u wel degelijk risico loopt. Risico’s vallen in drie categorieën:
  • Risico´s die de starter zelf wil/kan dragen, en niet wil verzekeren
  • Risico´s die de starter wil verzekeren
  • Risico´s die niet te verzekeren zijn

Risicoscan voor verzekeringen

Onze online Risicoscan voor verzekeringen is speciaal bedoeld voor de startende en kleinere ondernemers. Met de risico scanner kunt u zelf bepalen welke risico´s u wel en niet kunt en wilt verzekeren. De Risicoscan vindt u op onze website www.mkbdirect.nl, waar u een korte risicoanalyse kunt invullen.

Bedrijfsrisico verzekeren

Bij bedrijfsverzekeringen loont het de moeite om premies en dekkingen te vergelijken. Als startende ondernemer kunt u al snel 25% op de kosten van verzekeringen besparen. Dit doet u door goed te beoordelen welke verzekeringen u nodig heeft en door verschillende aanbieders te vergelijken.

Risicoscan: direct advies en premies berekenen

U kunt de online risicoanalyse zelf invullen. Wanneer u de vragen heeft beantwoord, geeft het systeem direct een advies over bedrijfsverzekeringen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in zakelijke verzekeringen die voor uw situatie noodzakelijk zijn, die wellicht een goede aanvulling zijn, en verzekeringen die optioneel kunnen worden overwogen. Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u via de website ook direct premies berekenen.

 

ga direct naar de risicoscan

 

Wilt u echt zeker zijn van uw zaak? Zeker als de bedrijfssituatie zich kenmerkt door een grotere complexiteit, worden belangrijke bedrijfsrisico’s snel over het hoofd gezien. Hiervoor bieden we de uitgebreide risicoanalyse via onze innovatieve Risico Inventarisatie Software (RIS).
© Thoma Groep 2021